Collectie Gelderland

Partner worden

Binnen CollectieGelderland werken erfgoedinstellingen samen aan het beter houdbaar, bruikbaar en zichtbaar maken van de Gelderse erfgoedcollecties. Registreer, beheer en presenteer de collectie van uw instelling eenvoudig en toekomstbestendig in dé digitale schatkamer van Gelderland.

Onderzoek wijst uit dat de collectie tot de top drie redenen behoort van bezoek aan uw website. Bezoekers willen weten wat u te bieden hebt naast het bezoekadres en activiteiten. Door het lidmaatschap van CollectieGelderland toont u uw collectie in een breder verband. Daarnaast plaatst u uw eigen collectie makkelijk en snel op uw eigen site met uw eigen branding. Doe ook mee en maak uw collectie zichtbaarder, deel mee in de opgebouwde kennis en ervaring binnen het project. Doe mee met gezamenlijke projecten en blijf op de hoogte van vernieuwende ontwikkelingen als Linked Data. CollectieGelderland is tevens een netwerk waarin u kennis en ervaringen kunt uitwisselen met andere erfgoedinstellingen.

Op deze pagina vindt u meer informatie over deelname aan CollectieGelderland en allerhande praktische hulpmiddelen die u verder op weg kunnen helpen.

Meer informatie over partner worden? Stuur dan een mail naar info@collectiegelderland.nl of bel naar 026-3034254.